Corndogs
  • 2 el melk (of nog lekkerder: karnemelk)
  • 1 ei
  • 175 g polenta
  • 75 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl mosterdpoeder
  • 1tl lookpoeder
  • ½ tl cayennepeper
  • 1 tl suiker
  • ½ tl zout
  • 8 hotdogworstjes
  • 8 satéprikkers
  • Verwarm de friteuse op 190 graden. Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een glad beslag. Steek de worstjes op een stokje. Giet het beslag in een grote maatbeker of kom. Dop de satéprikkers in het beslag.Zorg dat het netje van de friteuse naar beneden staat, en laat de worstjes voorzichtig zakken in het frietvet. Bak twee worsten tegelijkertijd, eventueel kan je ze warm houden in de oven als ze klaar zijn. Als het beslag krokant en goudbruin is, zijn de corndogs klaar.